Bij Royal Care staat niet alleen de klant centraal. Ook jij! Want uit ervaring weten wij dat werkplezier de kwaliteit van werk vergroot. Ons motto is niet voor niets; ‘Zorg zoals we het zelf zouden willen.’ Hiermee borgen we plezier en kwaliteit.Zorg is meer dan opleiding en diploma. Zorg is een drijfveer. Daarom zoeken we uitsluitend mensen die vanuit een intrinsieke motivatie gedreven worden door hun sociale drijfveer. Dit houdt in dat je energie krijgt om anderen te helpen. Om mensen in nood te ondersteunen. Alleen dan pas je bij ons. Bij onze denkwijze en bij onze normen en waarden. En alleen dan kun je deel uitmaken van ons team. Want dan heb je plezier in je werk. En daar gaan we voor. Altijd.

Wat wij bieden

Bij ons staat werkplezier en het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel. Zo verzorgen we regelmatig trainingen en opleiding en zorgen wij ervoor dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in de zorg. Tevens worden, vanuit jouw talent, jouw drijfveren en jouw (werk)ervaring de werkzaamheden afgestemd op de behoefte van onze klant. Hierdoor blijf je dicht bij jezelf en lever je iets waar je volledig achter staat. Uiteraard zijn het hebben van een groot verantwoordelijkheidsgevoel en goede communicatieve vaardigheden hierbij van groot belang. Jouw inbreng draagt voor een groot deel bij aan een gevoel van veiligheid en vertrouwen van onze klant.

Herken je dit? Neem dan vooral contact met ons op!

Wij zijn altijd op zoek naar deskundige zorgverleners voor de wijkzorg in onze regio’s. Heb jij het vermogen om je in te leven in de zorgbehoefte van de klant? Kun jij solistisch werken? En durf jij vanuit professie zelfstandig beslissingen te nemen? Stuur je portfolio (CV) en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heb je interesse in een oriënterend gesprek? Of heb je vragen? Neem dan contact op via: 035- 685 35 43.

Ook als zelfstandige zorgprofessional, ben je meer dan welkom om contact met ons op te nemen. 035- 685 35 54

 

Royal Care is een door Calibris erkend leerbedrijf.

Je kunt bij ons terecht voor de BBL opleiding Verzorgende-IG en MBO-Verpleegkundige. Bij een BBL opleiding wordt  werken en leren gecombineerd, waarbij je 1 dag in de week naar school gaat en daarnaast 4 dagen in de praktijk werkt aan je opdrachten en het opdoen van ervaring. Je krijgt een vaste werkbegeleider toegewezen die jou gedurende de opleiding bijstaat. Bij een BBL opleiding kom je in loondienst van onze organisatie en ontvang je een salaris volgens de CAO.

Intresse in een opleiding via Royal Care?

Bel: 035- 685 35 43 of

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  • Wijkverpleging van Royal Care
      Royal Care biedt al deze zorg in de door u gewenste omgeving.  Onze betrokken en gemotiveerde professionals staan 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar. Onze extramurale zorg diensten: Respijtzorgambulante…